«VÆR SÅ SNILL, HJELP MEG»

Nguyen Thi Thanh Nhan født 17/09-2010 er et foreldreløs barn som bor hos besteforeldrene i Hue. Familien har fått støtte fra Phuc’sfond siden 10/2013 da var hun 3 år gammel. I mars 2013 besøkte vi moren til denne jenta da hun fortsatt levde. Hun het Tran Thi Yen. Hun hadde lidd av cerebral parese i 3 år og det kunne ikke lenger kureres. Sykdommen lammet hele kroppen hennes etter fødsel. Mannen hennes taklet ikke situasjonen og forlot dem i stillhet uten et ord. Deretter snudde familien hans ryggen til både henne og jenta.

Siden da ble både hun og jenta tatt vare på og oppdratt av foreldrene hennes. Bestemoren til jenta solgte grønnsaker på markedet for å forsørge dem. Bestefaren var syk og ikke i stand til å jobbe. Han var dermed hjemme og passet på henne og barnebarnet sitt.I 2015 døde Tran thi Yen, siden ble jenta uten foreldre da hun bare var 5 år gammel. Det er helt hjerteskjærende. Fra den dagen fikk de støtte av Phuc’sfond månedlig. Vi er alltid tilstede når de trenger hjelp.

Men i dag fikk jeg en forferdelig nyhet fra lederen i Phuc’sfond. Jenta har nettopp blitt utsatt for en trafikkulykke. Armen hennes er brukket , ansiktsbeina er knust, tilstanden hennes er ustabil. Hun må gjennomgå flere operasjoner for å reposisjonere ansiktsbeina. Hjerte mitt gråter. Hvorfor må en jente gjennomgå så mange vonde og tragiske hendelser fra en så ung alder..
Jeg håper dere vil åpne opp armene og redde henne,hjelpe henne til å betale sykehusutgifter.
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc