UTDELING AV STIPEND NOVEMBER 2021

Thua Thien Hue er nå i en periode med isolasjon på grunn av et nytt utbrudd og mange andre steder har også samme skjebne. Koronapandemien gjør situasjonen vanskeligere for mange.For de som allerede lever under vanskelige forhold, har pandemien gjort det ekstra krevende.

Dette er også en stor utfordringen for oss med å få tilgang til fattige husholdninger og studenter som støttes av Phuc’sFond hver måned. Selv om det er stor risiko for å bli smittet, forhindret ikke det hjelpeteamet med å gjøre jobben sin. De har gjort alt de kan for å formidle hengivenhetene fra dere til uheldige folk.

For en uke siden hadde vi utdeling av gaver til fattige husholdninger , og i dag 28 / 11-21 forsetter vi med stipendutdeling til fattige elever gjennom programmet ” THAP SANG UOC MO” av Phuc’sFond.
Alle de er innen våre krav:
1. Foreldre har gått bort og bor med besteforeldre
2. En av foreldrene er død og andre er syk
3. En av foreldrene er syk og den andre arbeidsløs
4. De som står i fattige husholdninger listen
5. Andre spesielle situasjoner
Utenom besøk og utdeling av stipend hver måned får de også veiledning, oppfølging og stiller opp ved nødhjelp. Vi støtter hele veien til de er ferdig med PTTBH undervisning, men de må være aktive og læringsvillige . Hensikten med det er å hjelpe dem med å skaffe seg en utdannelse for en lysere fremtid.

Denne gangen støttet vi også telefon for online undervisning til de elevene som ikke har fått tidligere. Noen av dem fikk ikke stipend i oktober på grunn av epidemien , i dag fikk de etterbetaling for 2 måned.

På vegne av Phuc’sFond takk til sponsorer , bidragsytere og støttespillere som er alltid med oss for å realisere THAP SANG UOC MO’ programmet. Tusen takk for at du hjelper sårbare barn.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc