1 NY FATTIG ELEV OG 2 FATTIGE FAMILIER FÅR MÅNEDLIG STIPEND AV PHUC’S FOND

I dag fikk vi melding om 3 hendelser som vi ikke kunne ignorere. Det betyr at fra nå har vi 51 husholdninger og 72 fattige elever som støttes hver måned.

Den første husholdninger er:
Ho Thi Tim født i 1966 som bor i Phu Loc. Hun bor med to syke barn nå, det ene er 29 år og det andre er 27 år. Hennes mann døde da det yngste barnet bare var 4 måneder gammel. Det eldste barnet lider fortsatt av nyresvikt, selv om han har fått en nyre fra moren. Det oppsto komplikasjoner under operasjonen slik at han ikke ble noe bedre etter operasjonen. Der andre barnet lider av mental sykdom. Sykehusutgiftene tar knekken på dem, i hverdagen må de få hjelp fra naboer med mat. Noen ganger vet ikke moren engang hvilket av barna hun må ta hensyn til først.

Andre husholdninger/ fattige elev er:
Dette gjelder mor Phan Thi Nhung født 1984 og hennes datter Phan Thi Bich Ngoc født 2010. Hennes mann var hovedinntektskilden i familien, og var nylig involvert i en arbeidsulykke og døde. Han etterlater ei syk kone og 3 barn. På grunn av økonomiske problemer har barna stor risiko for å slutte på skolen.

Etter å ha lest disse tre ynkelige omstendighetene kunne vi ikke snu ryggen til. En kan ikke hjelpe alle, men til sammen kan vi hjelpe mange. Vi håper at dere vil støtte oss for å hjelpe disse uheldige menneskene.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.