PHUC’S FOND ORGANISERER ÅRSAVSLUTNINGSFEST PÅ SENTER FOR FUNKSJONSHEMMEDE LONG THO JANUAR 2022

Som planlagt skal vi dele ut 500 gaver til ekstremt fattige familier i Quang Tri og Thua Thien Hue provinsen gjennom Xuan Nghia Tinh programmet 2022. I tillegg gir vi også støtte til foreldreløse barn, funksjonshemmede og gamle folk som bor i Dieu Vien , Nguyet Bieu og Long Tho senter.

I dag 15/1-2022 med støtte fra to søstre Kristin Nguyen og Thu Nygen, fikk vi arrangere årsavsluttsningsfest for barna som bor her i Long Tho . Senteret har rundt 90 barn med 7 lærere og noen få nonner . Her lærer barna om grunnleggende kunnskap og de nødvendige livsferdighetene.

Vi har over tid forsket på og tatt tak i deres psykologi , gitt passende leksjoner og øvelser som passer til hver enkelt funksjonshemmede barn. Vi har samarbeidet med senteret siden november 2016. På festen i dag, samles barna til et festmåltid med overdådig mat , god drikke og i tillegg fikk hver av dem lykkepenger på 200.000 vnd. Vi har også ordnet tradisjonell «Tet»-underholdning for å gi barna en mer gledelig og fornøyelig dag. Totale utgifter for i dag ble 10.000.000vnd.

Det er en glede å kunne se at barna koste seg og hadde det gøy under festen. På vegne av Phuc’sFond takk til alle sponsorer , spesiell takk til Kristin Nguyen og Thu Nygen som alltid gir oss midler til å realisere “Help To Help”.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc