NYTTÅRSFEST PÅ GAMLEHJEMMET DIEU VIEN 15/1-2022

I dag var vi tilstede på Dieu Vien gamlehjem for å arrangere familiedag og nyttårsfest for de gamle som bor her. De kommer fra ulike livssituasjoner, de har hvert sitt skjebne, men det de har til felles er : Ingen barn som kan ta vare på dem, ingen støtte, ingen slektninger, ikke et kjærlig hjem i hele deres ensomme liv.
Selv om de får slått seg til ro i eldrehjemmet, hvor de har fått mat og klær, er ensomheten fortsatt uunngåelig. Phuc’sFond har dyp sympati for personene som bor her og har dermed organisert månedlig familiedag her i 8 år , gjennom dette programmet ønsker vi delvis å forbedre det åndelige livet for de eldre.
Utenom månedlig familiedager , arrangerer vi også en nyttårsfeiring i anledning «Tet» for de eldre. På disse feiringene serverer vi retter som gir dem en følelse av Tet. Etter middagen mottok de gavene fra oss og årets gaver var et nytt antrekk som ble målt og sydd ferdig fra før, kjeks , godteri , kondensert melk , syltet frukt og en konvolutt med lykkepenger.
Den totale verdien er 400.000vnd pr.person.
Takk til Phuong Dang , Suong Lee og Mẹ Ava som sponset dagen og takk til alle sponsorer som har hjulpet oss med å fullføre Xuan Nghia Tinh programmet.
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc