BESØK OG OVEREKKELSE AV RULLESTOL OG PENGER TIL LE DUC MINH TUAN.

19.03.23 la vi ut et innlegg for å samle inn penger til Le Duc Minh Tuan som trenger en rullestol for å klare seg.
https://www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/pfbid0gAaspXpyAc13dZWzjjrWNG6dcKCxVQZVoxewfmoWercbXiFDnAhgLcbqsMzGdBZBl

Takket være alle støttespillere som brydde seg og hjalp til fikk vi 10.600.00 vnd i donasjoner. I tillegg støttet NhuPhan Nguyen en rullestol. Den skal han bruke som kjøretøy til lotterisalg. Dette er en spesiell rullestol med tak og som er veldig trygg å kjøre med. Dermed er prisen ganske stiv, men så lenge han bruker den til å jobbe og forsørge familien er det verdt det og nyttig. Den koster 7.900.000 vnd som blir sponset av Nhu Phan Nguyen.

Siste gang vi var på besøk sa han til oss: ‘jeg vet at det er mange flere vanskeligstilte som trenger mer hjelp av Phuc’sfond enn meg. Selv om jeg er handikappet så kan jeg fortsatt jobbe og forsørge min familie. Det jeg trenger mest hjelp til nå er en rullestol til å bruke som kjøretøy, håper at dere kan støtte meg med det’

I dag gikk hans ønske i oppfyllelse. Både Phuc’sfonds medlemmer og Ho Thi Vui var til stede for å levere rullestol og penger til Minh Tuan. Han var veldig rørt og takknemlig for alt det Phuc’sfond og Dr.@Hồ Kim Vui har gjort for hans familie. Dr.Hồ Kim Vui er den som presenterte hans hendelse til Phuc’sfond og ba om hjelp.

Ved denne anledningen vil Dr. Ho Thi Vui fra nå støtte Phuc’sfond med gratis helse undersøkelse og utlevering av medisiner til alle fattige familie og fattige elver som støttes av Phuc’sfond.
På vegne av Phuc’sfond og de uheldige rekker vi stor takk til velgjørere som alltid ofrer seg og hjelper oss å oppfylle vårt motto «Help To Help»

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc