BESØK OG OVERREKKELSE AV DONASJON TIL TIL TANTE OG NIESE.

Tidligere har vi skrevet om tante og nieses tragiske skjebne:
-Dang Thi Anh Duyen født i 2015 ( tante)
-Dang Thi Bao Chau ( niese)
Da Duyen var et år gammel, ble hennes mor syk og gikk bort. Hun er det yngste barnet i familien. På den tiden var en av hennes søster tenåring og hadde ikke helt kontroll over seg selv og livet sitt, det førte til at hun fikk et barn ( Bao Chau) utenfor ekteskap. Så Duyen var bare 2 år gammel da hun ble tante til Bao Chau. Etter bare et år dro hennes søster sin vei og etterlot sin unge til hennes syke far.

Faren Chiem jobber som sykkeltaxi for å forsørge både yngste datter og barnebarn alene, men sykdommen har blitt verre så han kan ikke jobbe lenger. De bor i et lite hus på 15 m2 og livnærer seg på naboers støtte og kjærlighet. Men livet er så skjørt og uerstattelig, etter en periode med sykdom døde også far Chiem. Etter at han gikk bort tok en av hans andre døtre vare på jentene, men etter en stund taklet hun det ikke lenger og dro sin vei i stillhet. Plutselig er jentene helt alene uten familie. En snill nabodame tok begge jentene hjem til seg og elsker dem som sine egne barn. Hun er nå over 80 år gammel og mye syk. De har ikke råd til barnas skolegang. Anh Duyen fikk månedlig stipend fra oss, men Bao Chau har ikke begynt på skolen enda.

I dag var vi på besøk og overrakte en donasjon med beløpet 25.000.000 vnd til nabodama. Fra august 2024 skal Bao Chau begynne på skolen og skal få støtte i form av månedlig stipend fra oss akkurat som sin tante. Begge barna vil få 1.300.000vnd/ mnd. Senere, hvis de har mer behov for hjelp vil vi støtte dem som fattige husholdninger i tillegg.

Tusen hjertelig takk til velgjørerne som alltid hjelpe oss å realisere vårt motto ‘Help To Help’
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc