BESØK OG PENGESTØTTE TIL FAMILIEN PHAN THI MINH TU – FØRSTE OMGANG

Vi har tidligere informert om Phan Thi Minh Tu sin skjebne. Hun er et av de fattige elevene som får månedlig støtte fra Phuc’Fond siden november 2019. Hun var født uten far og moren døde rett etter hun kom til verden. Hun ble tatt vare på av mormor og morfar.

Morfar er syk og for svak til å kunne jobbe. Mormor forsørget alle tre med å lage håndlagde koster. Det var en liten inntekt som holdt dem gående helt til hun mistet livet nylig i en tragisk brannulykke.
Rett etter vi fikk beskjed om ulykken, spurte vi om hjelp fra dere.” XIN HAY CUU EM PHAN THI MINH TU”
https://www.facebook.com/.phucs…/.posts/1909940355853388
Phuc’sFond var til stede for å støtte familien og leverte donasjoner fra sponsorer til å hjelpe til med begravelse.

Dette kom brått på henne p miste mormoren sin på den måten. Hun er i dyp sorg og forvirrelse som førte til høy feber og kjørt til sykehuset . Der fant de ut at hun har bukspyttkjertelbettennelse. Hun fikk smertestillende og behandling i sykehuset. Etter besøk med familien la vi opp en plan for hvordan vi skal støtte de over lengre tid.
1- Når begravelsen er over og hun blir utskrevet fra sykehuset skal vi og hennes morfar åpne en sparekonto for henne og hun kan disponere den fra hun fyller 18 år.
2- Etter hennes ønsker, skal hun bo med morfar hvor vil vi støtte med månedlig stipend til hun ferdig med PTTH undervisning. Hennes morfar får hjelp fra Phuc’sFond som støtter fattige familier.
3- Phuc’sFonds medlem skal komme og støtte hver måned med veiledning og penger.
4- Når hun er ferdig med videregående skole , hvis hun vil, kan vi ordne et sted for henne å bo i AN CUU CITY , der få hun all hjelp til hun ferdig med på universitetet.

På vegne av Phuc’sFonds takk til alle sponsorer , givere som alltid hjelper oss å realisere ” HELP TO HELP” programmet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc