BESØK OG UTDELING AV GAVER I DIEU VIEN GAMLEHJEM – JULI.2022

Hver sommer jobber vi med veldedighets aktiviteter og Dien Vien sykehjem er alltid høyt prioritert på vår liste. Dette sykehjem er et oppholds sted for gamle som har et ensom liv. De har ikke hatt et kjærlighetsforhold i hele sitt liv og er enslige. I ungdomstiden måtte de ta vare på eldre foreldre, og da foreldrene gikk bort, var de blitt for gamle til å gifte bort. Noen av dem er har ikke ikke opplevd velferd i det hele tatt i sitt liv og lev i fattigdom og ensomhet siden dagen de ble født. Vi har medfølelse og forståelse fir deres vanskeligstilte posisjon og det triste de har opplevd. I over 8 år nå har vi organisert familie dag, for støtte dem både psykisk og åndelig.

I dag som vanlig serverte vi god middag, delte historier med hverandre og ga dem mest mulig oppmerksomhet. Det er så hyggelig å se at de koser seg med maten og at mye latter høres ved middagsbordet.
Ved siden av månedlig familiedag, har vi også morsdag og nyttårsfeiring for dem hvert år. I tillegg støtter vi; ris, nudler, vaskepulver, såpe, soyasaus, fiskesaus, vifter og 10 000 000vnd i kontanter i året. Dette hjelper deres hverdag til å fungere bedre.
Totalbeløpet for besøket til sykehjemmet i dag er : 36 500 00.

Idag hadde vi med oss sanger Luong Viet Quang som opptro for dem. På vegne av Phuc’sfond vil vi takke dere som alltid støtter og gir bidrag til oss.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc