BESØK OG UTDELING AV MATPAKKE MAI 2022

Med sponsing fra søstrene Dương Hiền og Tuy Oanh Duong Thi fikk Phuc’sFond være tilstede i Phat Quang for å levere måltider til fattige pasienter som behandles på Tu Hue sykehus.
Dette er et av våre månedlige aktiviteter startet opp i mars 2012 etter et initiativ fra Linh Tran og hennes ektemann som ønsket å støtte og hjelpe fattige pasienter. Fra den dagen ble “Chen Com An Tinh”-programmet aktivert. Nå ønsker søstrene Duong Hien og Tuy Oanh å støtte programmet og utvide den for å hjelpe enda flere pasienter på Hue sykehus.

Selv om samfunnet har utviklet seg til noe bedre, er det fortsatt mange som lever i fattigdom. De har ikke nok til å dekke primære ting som mat, klær og et tak over seg. De har heller ikke råd til å betale for legetjenester når de er syke.

Vi har forståelse og empati for vanskelighetene de har og gjør så godt vi kan for å hjelpe dem.
Fra deres bidrag delte vi ut 300-400 matpakker til fattige pasienter hver måned , og kostnader er 6-8.000.000 vnd. De månedene vi ikke har noen sponsorer bruker Phuc’sfond egne midler for å gjennomføre .
I tillegg til sponsingen fra søstrene Hien Duong og Tuy Oanh fikk vi også støtte fra Trami Phan – Mạnh Nguyễn. De er i en ung alder og har et varmt hjerte og som bryr seg om folk. På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til deres bidrag og hjalp oss medl å realisere vår misjon «HELP TO HELP»

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc