BESØK OG UTDELING GAVER TIL FATTIGE FOLK I AUGUST MÅNED

Selv om vi nå er opptatt med å hjelpe de som påvirket av covid-19, må vi også tenke på de fattige som får månedlig støtte av oss. I dag 31/8-21 har Phuc’sfonds medlemmer delt opp i flere grupper og delt ut gaver til dem.

Nå er det høst i Thua Thien Hue, været er ustabilt og mye regn slik at det er vanskelig å pendle, men det vil ikke forhindre de frivillige til å gjøre jobben deres som de har gjort i over ti år nå.

Selv om samfunnet stadig utvikler seg, er det fortsatt mange uheldige folk som ikke har nok mat til hverdagen. Derfor skal Phuc’sfonds starte ‘KET NGHIA YEU THUONG- CHEN COM AN TINH’ programmet for å hjelpe de fattigste, de er:
– Eldre folk som ikke har barn eller slektninger som kan ta vare på dem.
-Mødre med små barn, uten mann eller syk mann.
-Eldre mødre som ikke kan jobbe og har små syke barn.
-Familier med barn som har spesielle sykdommer fra fødselen .
-Foreldreløse barn som bor i sitt eget hjem.
Og andre spesielle situasjoner som trenger hjelp.

Juni 2021 startet vi med 6 husholdninger og nå har vi 45 husholdninger som får støtte månedlig av oss . Dette føre til at vi har rødt tall i budsjettet.
Alle de husholdningene bor spredt over i 2 byer Quang Tri og Thua Thien Hue, fra Huong Hoa , Phu Loc til Phong Đien , Quang Đien, Phu Vang og inni Hue. Uten frivillig hjelp fra Phuc’sfond og sponsorer hadde vi ikke klart å fullføre vår jobb. Takk til alle sponsorer og givere som er alltid med oss og sprer kjærlighet til uheldige folk.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc