FORTSETTELSE: UTDELING AV GAVER TIL GATEHANDEL FOLK

Lørdag i går var vi i Vy Da for å dele ut gaver til gatehandel folk og blindeforeningen i Phu Vang. I dag fortsetter vi å dele ut flere gaver til andre steder.

På morgenen:
1.I dag var vi i Phu Hiep og Gia Hoi som har tett med befolkningen. Mange av de lever av gatehandel, selge lotteri, nøtter og plukker flasker. Her delte vi ut 20 gaver til de som trenger mest hjelp.
2.Favel Phu Hiep og Gia Hoi fortsatte vi videre til Xuan Phu Og An Đong.Disse stedene ligger i øst av Thua Thien Hue byen som har utviklet seg enormt på kort tid. Før i tiden var jordbruk stort som bidro til å skaffe mat til Hue byen. Nå har det blitt flere hus og mindre jordbruk , mange folk her begynte med gata handel og selge lotteri for å forsørge seg. De har blitt sterkt påvirket av korona nå , og fikk mye støtte fra oss forholdet til de andre steder.

På ettermiddagen:
Dro vi videre til Thuan Loc som ligger inni Hue byen. Her lever folk av gårdsbruk, dyr, håndarbeid ,småhandel og forskjellige jobber i byen. Livsstilen her har ikke forbedret seg i forhold til andre steder i byen, og de er et av de stedene som har høyt antall med fattige folk. Vi delte ut 15 gaver her som ble levert på døra.

Da var det to dager på rad har Phuc’sFond medlemmer delte ut 120 gaver tilsammen. Vi skal forsette å støtte dem i 2 måneder framover i september og november 2021.
På vegne av Phuc’sFond takk til alle sponsorer som hjulpet oss til å gjøre vår jobb , særlig støtten til folk under covid periode i Hue byen.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc