EIEREN TIL SJETTE HUS-2023

Prosjektet med å bygge hus i 2023 så ut til å ha gått tom midler, men med hjelp fra Tram – Ky Nguyen og hennes venner i Hampton forsetter prosjektet. I dag var vi i Trung Son -A Luoi for å starte opp det femte huset og samtidig fortsette å kartlegge fattige som trenger hjelp til bolig.

Den neste utvalgte er Ho Thi A Reu født 1990, fra etnisk gruppe Pa Co. Bosatt i Le Trieng landsby – A Luoi distriktet. Hun og ektemann Le Bi Le født 2020 begge to kommer fra fattige familier. Etter at de giftet seg fikk de hjelp av myndighetene med et midlertidig hus å bo i.

Men rett etter at de fikk sitt første barn møtte paret utallige vanskeligheter. Barnet Le Dinh Huu ble født i 2020. Da han var liten hadde han hatt så høy feber som sent behandlet førte til at hjerne og muskler forsvant gradvis. Siden den gang har kona vært hjemme for å ta seg av det syke barnet sitt. Paret er fattige og har ingen jord å dyrke, de jobber som innleide arbeidere. Siden kona måtte være hjemme har livet blitt mye tøffere. Huset de bor nå består av rustne og hullete bølgeblikkvegger. Dette er en tragisk hendelse som berører oss.

Vi bestemt oss å bygge et nytt hus slik at de kan ha et sted å søke ly for sol og regn. Huset er sponset 100% av Tram- Ky Nguyen. Tusen hjertelig takk til dere velgjørere, særlig Tram- Ky Nguyen som har støttet prosjektet og gjort dette til mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.