EN NY FATTIG FAMILIE FÅR MÅNEDLIG STØTTE AV PHUC’S FOND

Akkurat nå gjør vi en ekstra innsats med å forberede nyttårsgaver til 450 husholdninger, samt utdeling av årlige stipend til både fattige elever og studenter. Til tross for all travelheten vi har nå, klarte vi likevel ikke å ignorere når folk virkelig trenger hjelp av oss.

Dette er tilfellet for Truong Van Qua født 1983. Hans situasjon er virkelig ynkelig. Da hans andre barn ble født, fikk han kronisk sykdom, så familien faller helt utenfor. Hans kone taklet ikke deres fattigdom, så for 6 år siden dro hun fra ham og barna. Siden har han måttet oppdrage sine barn alene. Selv om han er syk, prøver han fortsatt å jobbe for å tjene penger til å forsørge barna sine. Den eldste født i 2015 går i tredje klasse og den yngste født i 2017 går i første klasse. For å gjøre barna lykkelige klarte han å spare opp til å bygge et midlertidig hus til dem. Men huset er kaldt og tomt, det er ingenting av verdi i huset.
I denne situasjonen har vi ikke noe annet valg enn å støtte dem månedlig gjennom fattige husholdninger programmet. Selv om vi har ganske stramt budsjett nå kan vi ikke snu ryggen til folk som sårt trenger hjelp. Vi trenger virkelig støtte fra dere slik at vi kan være til stede for de som trenger det mest.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.