FAMILEDAG OG NYTTÅRSFEIRING I LONG THO- 2024.

I dag mandag 29.01.24 med sponsing av Kevin Doan- Camella Nail Pedispa med støtte fra Andory Nhan Ho spa & Cosmetics og Phuc’sfonds medlemmer, var vi til stede tidlig på morgenen for å organisere dagen i Long Tho.
Long Tho funksjonhemmedes senter er et av de sentrene som vi ikke kan unnlate å støtte da det bor mange foreldreløse barn her. Og det har vi gjort siden november 2016. Long Tho er et av sentrene som oppdrar flest funksjonshemmede barna i provinsen Thua Thien Hue. Med bare 7 lærere og ekstrahjelp av noen nonner er opplæring og pleie av 100 funksjonsnedsatte barn en svært utfordrende jobb. De lager et opplegg for hvert enkelt barn som er tilpasset deres behov.

I tillegg til det vanlige familieprogrammet i dag fikk de nyttårsgave, tradisjonell nyttårsmat og lek i forbindelse med nyttårsfeiring. Vi glemmer heller ikke gaver til lærerne. Barna var glade og koste seg med maten. Dagens program var sponset av Camilla Nail Pedipa og Andory Nhan Ho spa& kosmetikk.

På vegne av Phuc’sfond retter vi en stor takk til Kevin Doan eier av Camilla Nail Pedispa og Andory Nhan Ho& Cosmetics og alle andre velgjørere som alltid hjelpe oss til å oppfyll vårt ønske « Help To Help»

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.