NYTTÅRSFEIRING PÅ DIEU VIEN GAMLEHJEM-2024

Xuan Nghia Tinh- programmet gir ikke bare glede til 600 fattige husstander i de to provinsene Quang Tri og Thua Thien Hue, men vi prøver også å dele en liten bit av «Xuan Nghia Tinh» med Dieu Vien gamlehjem, Long Tho senter… . I dag lørdag 27.01.2024 med sponsing fra Camella Nail Pedispa var Phuc’sfonds medlemmer til stede for å gjennomføre både familiedag og nyttårsdag for eldre folk her på Dieu Vien gamlehjem.

Dette er en månedlig aktivitet av Phuc’sfond, i håp om å spre glede til de eldre og gi dem den omsorg som de sårt trenger. De kommer fra ulike livssituasjoner, de har hver sin skjebne, men har til felles at de ikke har noen barn som kan ta seg av dem, ingen støtte, ingen slektninger, ikke et kjærlig hjem i hele deres ensomme liv…Selv om de får slått seg til ro på eldrehjemmet, hvor de har fått mat og klær, er ensomheten fortsatt unngåelig.

Vi har dyp sympati for de eldre som bor her og dermed har vi organisert familiedag her i nesten 10 år, gjennom dette programmet ønsker vi å forbedre det åndelige livet for de eldre. I tillegg til de vanlige aktiviteter, som familiedager, arrangerer vi også i anledning Tet en nyttårsfeiring for de eldre. Vi feiret dagen med god mat og opptreden av lokal sanggruppe under middagen. I tillegg fikk de en nyttårsgave hver med innhold er: velour sett til dame, kjeks, ginseng godteri, gresskarfrø og syltet ingefær. Det er veldig hyggelig å se at de koser seg og har det gøy sammen. Ved mottagelse av gavene ser de så gladeog takknemlige ut.

På vegne av Phuc’sfond retter vi en stor takk til Kevin Doan og Camilla Nail Pedispa og alle andre velgjørere, deres bidrag styrker vårt arbeid for fattige og for folk som faller utenfor.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.