FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM

Vi har tidligere lagt ut om ønsket å få noen til å støtte vår månedlige aktivitet i Dieu Vien gamlehjem.
https://www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/2232840926896661.
I dag søndag 8.10.2022 med sponsing av Kim Anh var Phuc’sfonds medlemmer til stede for å forberede dagen.
Dette er et kjærlig hjem til 30 eldre folk. Alle har et ensomt liv og har stort behov for omsorg. De fleste av dem har ikke barn eller slektninger som kan ta vare på dem, eller barna har ikke mulighet til å forsørge dem.

Dieu Vien er det eneste stedet at de kan få opphold og omsorg, og utgifter dekke av alle dere støttespillere. Selv om de har det bra her mangler de fortsatt åndelig liv. Av medfølelse har Phuc’sfond organisert familiedag i de siste 10 årene, i håpet om å dekke deres behov både fysisk, psykisk, sosialt og åndelig.

På familiedagen er programmet som følgende: vi serverer familiemiddag, hjelper dem med renhold, fikse klær, prate og dele historie. Vi prøver å sørge for at hver enkelt oppnår livskvalitet og en meningsfull hverdag. De var veldig livlige og glade hver gang vi var på besøk.

I tillegg til den månedlige familiedag har vi nyttårsfeiring, morsdag og nødvendig støtte. Vi har et budsjett fra 60 til 80 000 000 vnd til Dieu Vien gamlehjem hvert år. Nå fikk vi sponset av Kim Anh, i november sponset av Thơm Trần og desember- nyttårsfeiring sponset av de to søstre Kristin Nguyen og Thu Nygen. Tusen hjertelig takk til alle velgjørere som alltid bretter opp armene til å støtte oss slik at vi kan formidle til de mindre heldige.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc