FAMILIEDAG PÅ LONG THO SENTER FOR FUNKSJONSHEMMEDE FEBRUAR 2023

I går onsdag 22.02.23, med sponsing av Vi Nguyen, var vi til stede for å organisere familiedag for barna med nedsatt funksjonsevne her på Long Tho senter. Dette her foregår hver måned.

Familiedagen har stor betydning for uheldige barn her i Long Tho senter som har hatt en dårlig oppvekst og opplevde mange vonde ting i sin barndom. Takket være for at senteret tar vare på dem og sørger for at alle har en trygg hverdag.

Første gangen Phuc’sfond begynte med familiedag i Long Tho var i oktober 2016 og dette vil forsette. Vi har en veldig god følelse hver gang vi møter mange uskyldige og strålende ansikter av barna ved ankomst her. Tiden vi tilbringer sammen med mye kos og latter gjør at vi føler oss som en stor familie.

Familiedagen er ikke bare å gi barna næringsrike måltider, det viktigste er at barna blir sett og lyttet til. Vi pleier å lese og fortelle historier til dem, gi små bursdagsgaver for oppmuntring, og forskjellige aktiviteter som gjør de glade , samt at opplevelse vil bringe gode minner videre i livet.

Dette ville ikke skjedd uten støtte fra dere og vi er svært takknemlige for at dere har valgt å støtte oss. På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til Vi Nguyen og velgjørere som bidrar til prosjektet og at vi sammen sørger for at ingen barn må vokse opp alene.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc