FORBERED TẾT-GAVER TIL DE MEST TRENGENDE GJENNOM PROGRAMMET PHUC’D FOND – XUÂN NGHĨA TÌNH 2024

Det er bare 15 dager igjen til Xuan Nghia Tinh-programmet starter. I dag er det søndag 21. januar 2024, når folk og familier gjenforenes for å tilbringe litt tid sammen etter en hard arbeidsuke.

Det er verdifullt at Phucs Fond-medlemmer i Hue, selv i deres ekstremt travle hverdagsliv, fortsatt bruker fritiden sin til å hjelpe de som er i vanskeligere omstendigheter i livet… Nesten 600 fattige husstander og uheldige mennesker trenger støtte under vietnamesiske nyttårsfeiring… Så i dag samlet de seg for å forberede Tet-gaver til det kommende programmet PHUC’S FOND – XUÂN NGHĨA TÌNH TET 2024.

Den økonomiske situasjonen i verden generelt og Vietnam spesielt er for tiden ekstremt dyster. Å gi nesten 600 fattige husstander og uheldige mennesker en matspakke for å feire Tet er den best mulige innsatsen som Phucs Fond kan gjør.

Vi takker våre trofaste givere og ditt gode hjerte, å slå seg sammen for å bringe glede og fornøyde smil til nesten 600 fattige husstander i en gledelig atmosfære for å ønske Xuan Giap Thin velkommen.

Til tross for vår innsats mangler vi fortsatt nesten 50 gaver = 40 000 000 VND slik at alle de fattige husstandene vi undersøkte kan motta vårgaver. Jeg håper du kan hjelpe oss med å gjennomføre dette prosjektet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phục