KORONASTØTTE TIL DE SOM HAR DET VANSKELIG I SAIGON

Nå er det kraftig utbrudd av korona på mange områder i Saigon. Mange har mistet sin inntekt, særlig de som lever av gatehandel. Dette fører til at de sliter med å få hverdagen til å gå rundt. Vi har sendt ut brev om støtte for programmet vårt, ” HO TRO NAN COVID -19 I SAI GON”. Vi postet i 20/72021. https://www.facebook.com/.phucs…/post/1892354790945278

Rett etter det fikk vi støtte fra dere slik at vi fikk ordne over 100 gaver som skal deles ut til folket i Saigon i hver gave innholder det:
2 sekker med ris (10kg sekk), 1 eske med nudler, 1 flaske fiskesaus , 1 flaske soyasaus , 1 flaske steke olje, et brett med egg , 1 kg grønnsaker, 1 liter ferskmelk , 1/2kg tør fisk ,1/2 kg svinekjøtt, kjeks til småbarn og 100.000vnd i kontant.
Total verdi per gave er : 650.000 vnd.

Thom tran i Saigon fikset gaver og klarte å kjøpe inn varer for en fornuftig pris. Etter en liten stund har vi i dag 24/7-21 er alt ferdig og klar. Vi fikk en spesiell pris fra en leverandør i Saigon for å levere helt hjem til hver enkelt famlie.

De var veldig fornøyd og takk nemlig for gaver og vi fikk også mye skryt fra dem . Det er en lettelse at vi kan hjelpe og stille opp for folk. Tusen hjertelig takk til Chương Jôn Đặng , Uyen Tran, Rio Trgviet, Rakvåg Loan, Thuy Nguyen , hennes barn og venner, Tram Kim Le, Ut Le , Nguyễn Hoa, Toanh Huynhthi, Quốc Tri, Ha Huyen, @Nga, en venn fra Sverige , Huyen Tran ,Van Anh Nguyen, Phuoc Ngo – Lee , Bé Phô, Dung Truong , Phan Queen, Kristin Nguyen og barna, Vi Nguyen, Doan Phan, Kelly Ken NguyenTrieu, Kelly Muong Le og særlig takk til Thơm Trần som har utført jobben veldig bra.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc