MATUTDELING TIL PASIENTER MAI-2023

I mai, med Bach Weissmans veiledning og nåde til å komme til barna hennes, for å hjelpe dem å forstå mer om verdien av livet… Så tre brødre, Ethan, Andy og Will Weissman, bidro med å sponse Phucs Fonds periodiske aktiviteter i mai.

I dag søndag 28.05.2023 spleiset de med månedlige bidrag fra Oanh Duong Thi og Hien Duong så Phuc’sfonds medlemmer kunne forberede og lage 300 måltider for å levere til pasienter som blir behandlet på sykehuset.
Dette er en våre månedlige aktiviteter som har eksistert i over ti år nå. Dette er et veldig nyttig program for pasienter. Selv om samfunnet har utviklet seg til det bedre, er det fortsatt mange her ute som har det veldig vanskelig i hverdagen, særlig når noen er syke kommer hele familier på etterskudd økonomisk.

Phuc’s fond har stor sympati med pasienter, derfor vil vi gjøre så godt vi kan for å spre glede og lindre en del smerte som de bærer på.

På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til Ethan, Andy and Will Weissman og gutter foreldre, og ikke minst Tuy Oanh Duong Thi, Dương Hiền og alle velgjørere som har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.