MIDTHØSTFESTIVALEN TIL FATTIGE ELEVER I DUONG HOA – HUE

Midthøstfestivalens arrangement blir holdt i regi av Phuc’sfond hvert år for fattige elever, foreldreløse og funksjonhemmede barn. I år 2023 startet vi arrangementet i Duong Hoa skole i Hue.

Det er en kommune som ligger i høyfjellet hvor mange av fattige har opphold. I dag er det en uvanlig dag, både barn og voksne strømmet til skolegården. Mange lykkelige ansikter med brede smil som gledet seg til å delta i festivalen. Stemmingen er helt på topp. Dagen ble feiret med mange leker for både barn og voksne. Eventyr om Chi Hang og Chu Cuoi og hvorfor vi feirer midthøstfestivalen ble også fortalt til barna. Vi laget spørsmålskonkurranse, opptreden av dragedansere og utdelte tradisjonelle lanterner til barna. Dagen har betydd veldig mye for barna alle hadde det så hyggelig og vil gjerne holde på litt lengre.

Vi avsluttet dagen med mange fornøyde og takknemlige ansikter .På vegne av Phuc’sfond og barna retter vi en stor takk til bidragsyterne, dere gjør det betydelig lettere for oss å arrangere dette.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc