PHUC’S FOND ARRANGERT FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM FOR AUGUST.2022

Sommeren er over, vi er tilbake med månedlige aktiviteter. I dag søndag 28. august 2022, med sponsor fra to fruer Edel Kaland og Kirsten Lampe var Phuc’s Fond medlemmene tilstede veldig tidlig om morgenen for å gå på markedet for å organisere en familiedag på gamlehjemmet Dieu Vien for å arrangere familie dag for de som bor der.

Familiedag ble sponsor av Kirsten Lampe og Edel Kaland, vil også legge til at, i tillegg til sponsoraktiviteter, siden oktober 2011, har dere vært en av Phucs Fonds månedlige bidragsytere. Etter vietnamesisk tradisjon har barn et ansvar for sin foreldre når de blir gamle, meste parten av de eldre har ikke rett på pensjon, derfor må de stole på sine barn, familie og slektninger, men hva skjer med de som ikke har familie som kan ta være på dem?

De har et vanskelig liv foran seg i et samfunn som blir hardere og hardere. Heldigvis har frivillige gamlehjem åpen dør for dem, slik at de få hjelp til det de trenger og ha et stede å være og bli tatt være på. Under familiedagen skal medlemmer av Phuc’s Fond gruppen i Hue være til stede, lage mat, kose seg sammen med de eldre, og så snakke, spille og lage underholdling for dem. av og til skal vi arrangere dagsturer for de i nærområdet.

Vi håper med de tiltak som skal gjennomføres å bidra til et bedre liv for de eldre enn det de har fra før. Tusen takk til Edel G. Kaland og Kirsten Lampe og dere som støtter opp slik at Phuc’s Fond kan gjennomføre de humanitære aktiviteter for de som trenger vår hjelp i nød.

Med vennlig hilsen fra
Phuc’s Fond