PHUC’S FOND BESØKER OG DELER UT GAVER TIL FATTIGE FAMILIER I DESEMBER 2021

I dag mandag 27/12/2021 har Phuc’s Fond vært på sitt månedlige besøk til Quang Tri, Thua Thien Hue. Med seg til byområde har Phuc’s Fond gruppen tatt med seg gavepakker som inneholder en eske nudler, pose med ris, 1 kg sukker og 1 flaske fiskesaus. I tillegg inneholder gavepakken en konvolutt med penger.

Covid-19 epidemien har hatt en stor innvirkning i Quang Tri og Thua Thien Hue-provinsene, og derfor er det enda viktigere for Phuc’s Fond gruppen å få utført sine aktiviteter og hjelpe de i nød. Vi besøker mer enn 40 ulike husstander, alle med ulike situasjoner og forskjellige liv med fattigdom og ensomhet, men de har generelt et like stort behov for kjærlighet og hjelp.

For de vi hjelper månedlig får ikke bare støtte med materialer, men også støtte mentalt med kjærlighet og omsorg. For de er en gavepakke mer enn nok til å hjelpe på julestemningen men også å klare å komme seg gjennom måneden. De triste historiene til de uheldige skjebnene er nok for oss til å sette pris på våre egne liv og være takknemlig for mennesker rundt oss som gir liv og glede.

På vegne av Phuc’sFond takk til sponsorer , bidragsytere og støttespillere som er alltid med oss for å hjelp de som mest trengende støtter i Vietnam. Tusen takk for at du hjelper sårbare fattige mennesker.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc