PHUC’SFOND BRINGER GLEDE TIL FATTIGE FOLK PÅ NYTTÅRSAFTEN

Helt siden 2013 har vi like før nyttår hvert år reist ut til fattige for å dele litt glede med dem. Og det har blitt en tradisjon. Nyttårsaftens formiddag, ute er det stille og rolig, nesten tomt for folk, for de fleste har kommet seg hjem for å forberede seg og vente på nyttårsaften.

Men i denne stille tiden før nyttår fins det fortsatt mange gateselgere, sykkeltaxier og renholdsarbeidere på jobb. De vil at tiden skal gå sakte så de får sjanse til å tjene litt mer. Vi gikk ut til dem med kjærlighet og sympati i håp at de kunne avslutte dagen sin tidligere og komme seg hjem til familien.

Etter at vi tok farvel med gateselgerne var vi på besøk på Hue sentralsykehus hvor det behandles 50 barn, de fleste av dem har kreft. Her kjemper barna en hard kamp mot døden. Vi er verken leger eller guder som kan redde og gi liv, men vi kan spre kjærlighet og støtte til å vekke en livsgnist i dem.

Med en liten gave på slutten av året håper vi det vil hjelpe dem litt med nyttårsfeiring. Tusen takk til Phuc’Fonds medlemmer som har ofret seg så mye og har fullført en fantastisk jobb og hjertelig takk til velgjørere som alltid er med oss for å realisere «HELP TO HELP»

HAPPY LUNAR NEW YEAR
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.