BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL PHUC’sFONDS FATTIGE FAMILIER

Etter flere dager på rad med utdeling av nyttårsgaver fra velgjørere til fattige folk fortsatte vi i dag videre med utdeling av nyttårsgave til fattige familier som støttes av Phuc’sfond. De er fattige familier som i mange år har fått månedlig støtte av Phuc’sfond. Dette er de fattigste som trenger mest hjelp og har følgende omstendigheter:
Syke eldre som ikke har noe støtteapparat eller slektninger som kan ta vare på dem.
– Eldre alenemødre med syke barn.
– Mentalt syke alenemødre som ikke får hjelp.
– Familier der begge foreldre er lett mentalt syke, uten fast jobb og lever av flaskepant eller andre spesielle situasjoner eller hendelser. Disse folk er den svakeste gruppen i samfunnet og trenger omsorg og empati fra oss.

De er alltid første prioritet for Phuc’sfond til å få hjelp. Men de blir nøye vurdert før de blir plukket ut til å få månedlig støtte. Gavene i dag er med følgende innhold:
1 sekk ris, 1 eske nudler, 2kg klebrig ris, boks med kjeks, boks med te, 1/2kg melonfrø, 1/2 kg ingefær, 1kg bønner, flaske fiskesaus , flaske soyasaus, 1kg sukker, 2 banh chung og konvolutt med fra 600.000vnd til 1.000.000vnd i kontanter med total verdi på 1.200.000vnd hver- 1.600.000 vnd hver.

Programmet har vart i mer enn 10 år nå, mange har gått bort men så har det kommet nye til, så det vokser hele tiden. I starten var det bare 5 fattige familier, men etter 10 år har vi 10 ganger flere og alle er fra Quang Tri til Thua Thien Hue. Vi føler oss veldig glade for å kunne hjelpe og beskytte de mest sårbare, dette er vår drømmejobb.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.