SPONSET MATVAREBOD TIL FATTIGE FOLK I HUE

Gjennom Xuan Nghia tinhs programmet i år fikk vi delt ut 500 nyttårsgaver til fattige husstander. I tillegg åpnet vi en gratis matvarebod for 160 fattige husstander på Phuc’sfonds kontor. Vi har rundt 60 varianter varer som de kan velge mellom. Alle må møte opp med matkuponger med verdi 600.000vnd som de har fått. Her kan de handle med kupongen som betalingsmiddel.

Minimumskjøp er ikke mindre enn 400.000vnd og ikke mer enn 500.000vnd. Den gjenværende gaveverdien vil bli utbetalt i kontanter. I tillegg fikk de en ekstra gave hver som innholder: jakke, honning, toalettpapir og tørkepapir fra Thom Tran, Mile Tran og Hung Nguyen.

For å unngå kø og kaos delte vi opp i to grupper, en på formiddagen og en på ettermiddagen, slik at folk kunne handle i fred og ro. Dette var vellykket. Alle var glade og fornøyde, og noen kjøpte for hele kupongverdien.

Uten støtten fra velgjørere kunne ikke vi gjennomføre programmet på den best måten. Tusen takk for deres bidrag og takk for en super innsats fra Phuc’sfonds medlemmer.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.