BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER I A ROANG- A LUOI KOMMUNE OG A VUONG – TAY GIANG KOMMUNE

Etter flere dager på rad med utdeling av 300 nyttårsgaver til fattige husstander, fortsatte vi i dag videre til de to kommunene som ligger langt fra Hue, så måtte vi starte turen tidlig på dagen. Veiforholdene er veldig dårlige og farlige, derfor brukte vi ekstre lang tid for å komme fram. A Roang landsby er en av grensekommunene i A Luoi, de fleste er tilhører Ta Oi etniske folk. De er en av de fattigste landsbyene i A Luoi kommunen. Her delte vi ut 30 nyttårsgaver til de som er mest trengende. Da fortsatte vi turen videre til A Vuong landsbyen. Her er det 500 husstander, alle her tilhører Co To etniske grupper og 50% av befolkningen er fattige.

85 nyttårsgaver blir delt ut her i dag som innholder:
En sekk med ris, en boks med kjeks, fiskesaus, matolje, en boks med te, poser med buljong, pose med godteri, en halv kilo syltet ingefær, en halv kilo syltet kokos, en halv kilo bønner, en kilo sukker, to kilo klebrig ris, en flaske soyasaus, to banh chung, et teppe og en konvolutt med 200.000VND i kontanter.
Hver gave har en verdi på 1.000.000VND.
Det var mye følelser i dag å se alle lykketårene og brede smiler hos folk. En kan ikke hjelpe alle, men flere sammen kan hjelpe alle vil jeg tro.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.