VI TRENGER FADDER TIL EN FATTIG ELEV

I løpet av en måned har vi mottatt mer en 10 søknader fra fattige elever og alle disse var på en eller annen måte var innvilget.
I dag fikk vi beskjed om en tragisk hendelse som vi ikke kunne overse. Vi er klare over at vårt budsjett er veldig stramt nå, for å støtte mer enn 70 fattige elever og over 50 husstander bruker vi nå over 80 000.000vnd hver måned, i tillegg til andre humanitære aktiviteter. For å opprettholde Phuc’sfond må vi ha fra 95-100 milioner vnd i måned. Dette er et stort beløp for oss.

Dette er omstendighetene til Ngo Thi May født 2009:
Hun er adoptert av ekteparet Ngo Cu født 1956 og Le Thi Nghi født 1963 og ingen vet noe om hennes biologiske foreldre. Ekteparet elsker og behandler henne som sitt eget barn. De er en av de fattigste husstandene i kommunen, faren er gammel og syk, men de har ikke penger til behandling, hvilket førte til at sykdommen ble verre. Moren jobber med fangst av krabber og snegler, og inntekten er både ustabil og veldig liten. Familien får sosialhjelp, men det er ikke nok til å leve av. May er eneste barn og er fortsatt for liten til å skaffe seg deltidsjobb etter skoletid. Til tross for den vanskelige situasjonen vil hun nå få mulighet til å forsette på skolen.

Utdanning er det viktigste verktøyet for å unngå fattigdom og få en lysere fremtid. Med 30 USD = 650.000vnd. pr.mnd kan du hjelpe et barn med mulighet til å fortsette på skolen slik at livet kan bli bedre, at det kan snu, totalt og alltid.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.