1 NY FATTIG ELEV FÅR MÅNEDLIG STIPEND AV PHUC’S FOND

Vi har nå allerede 65 fattige elever som får månedlig støtte, og det antallet er hardt for oss å klare, da vi støtter helt til de går ut av videregående skole. Men når en ropte om hjelp, klarte vi ikke å overse eller ignorere det. I dag fikk vi melding fra Nho Nguyen, en av Phuc’sfonds medlemmer, som spurte om vi kan ta i mot enda en fattig elev.

Det handler om Ho Thi Kim Thuyen født 2011 som går i syende klasse. Hun bor nå med moren og to andre søskenene. De er en av de fattigste familie i området. Faren hennes gikk bort for noen år siden av leverkreft. Moren er ofte syk og har ikke fast jobb, derfor er å hjelpe barna med skolegang en utfordring og stor belastning for moren. Hennes liv har vært en reise på mange plan. Hun har gjort alt mulig for at barna skulle kunne forsette på skolebenken, men noen ganger får vi ikke til alt det vi ønsker.

Thuyen er en av de flinke på skolen som er kjent blant lærer og venner. Hennes høyeste ønske er at hun har mulighet til å fortsette på skolen og hun vil bli lege senere for å hjelpe fattige med sykdommer.
Vi er preget av hennes hendelse og skal hjelpe henne til å oppfylle drømmen sin.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.