2 NYE FATTIGE FAMILIER FÅR MÅNEDLIG STØTTE AV PHUC’SFOND

På en dag tok vi inn ytterligere 4 flere av fattige familier og fattige elever. Dette er et rekordantall for oss. Til nå har vi fått inn 61 fattige elever og 45 fattige familier i støtteprogrammet.
Dette innlegget handler om 2 nye fattige familier som skal få støtte fra april.

Den første er familien til Nguyen Van Hoa født 1961 og som bor i Bac Son landsby i Quang Tri provinsen. Han kommer fra en fattig familie med syke foreldre og er enebarn. Han har valgt å være singel for å pleie foreldrene. Da dagen kom at begge foreldre har gått bort, ble han selv rammet av en alvorlig sykdom og har siden vært sengeliggende. Heldigvis har han et søskenbarn, Nguyen Thi Hien 71 år gammel. Selv om hun har det vanskelig selv med et bein, har hun stilt opp og hjulpet Hoa. Hun samler flasker og selger lotteri for å forsørge ham. Hun er hans eneste støttespiller. Den andre familien er Pham Van Hoa født i 1976, og som bor i Bac Son landsby – Quang Tri provinsen.

Han er både stum og er lam i beinet. Begge foreldrene er borte. Han har ingen familie som kan ta vare på ham unntatt de snille naboene som hjelper ham med å få til sine daglige gjøremål. Hver dag sitter han i rullestolen for tigge mat. Ofte gikk han til sengs på tom mage. Hver natt gråter han alene, da ønsker han å sovne stille inn uten våkne igjen. Hva kan være mer vondt enn dette.

Dette er tragiske hendelser som berører oss. Hjertet mitt gråter. Vi har ingen grunn til å si nei. Fra april 2023 vil de få støtte av oss helt til deres siste dagen. Phuc’sfond har stor behov for støtte fra velgjørere slik at vi kan bringe midler og kjærlighet til vanskeligstilte. Spre gjerne ordet videre.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.