77 FATTIGE ELEVER FÅR MÅNEDLIG STØTTE AV PHUC’SFOND

Etter kun ett år har antall fattige elever som støttes av oss økt fra 41 til 77 elever. Hver av dem har sin tragiske livshistorie. Som William Shakespeare har sagt « samfunnet er som en tragisk komedie og hver av oss bør spille vår fulle rolle i denne tragiske komedien». Men det er ikke lett for oss å ignorere bønn om hjelp fra de dårligst stilte. De er uheldige barn som har mye vondt i livet. De er barna som var overlevende fra en ulykke, de som mistet begge foreldre da de var små, barna som ble forlatt av både mors og fars familie, barna ble født i fattige familier og har syke foreldre. De har forskjellig bakgrunn, men en ting de alle sammen har felles er at de vil: GÅ PÅ SKOLE OG OPPFYLLE SINE DRØMMER.

Alle barna får støtte gjennom Thap Sang Uoc Mo programmet. Noen har nettopp startet og andre har fått støtte i mer enn ti år og de vil bli støttet av oss helt til de fullfører videregående skole. For å få støtte må de ha sterk lærevilje, og overvinne vanskeligheter til et bedre liv i fremtiden. 90% av klarte seg bra og kom videre inn på universitet.

Vennligst se gjennom alle bildene for å forstår mer om hvert av barna.
Med 600.000- 1000.000vnd = 35-45usd vil du hjelpe et fattig barn til å ha mulighet til å gå på skolen. For nå har vi fremdeles 23 barn som står på venteliste.

Hjertelig takk til Betty Hoang og hennes venner som har sponset en hyggelig lunsj til barna etter stipendutdelingsdagen den 25.02.24. En dag med glede og mange gode minner for barna.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.