PHUC’S FOND ARRANGERT FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM FOR MARS.2024

Etter travle aktiviteter for raskt å overlevere gaver fra Xuan Nghia Tinh til fattige husholdninger, slik at de kan ha noe lykkelig og feire Tet, så har vi nesten en måned med inaktivitet, slik at medlemmene kan reise hjem for å feire Tet med familien. I dag søndag den 10/3/2024 var Phuc’s Fond med sin gruppe på gamlehjemmet Dieu Vien for å arrangere familie dag for de som bor der.

Dette er en av de periodiske aktivitetene som Phuc’s Fond har vært og alltid vil prøve å opprettholde, for å bringe glede og lykke til uheldige mennesker på sosiale sentre. Normalt er familiedager alltid direkte sponset av velgjørere og medfølende hjerter. Men det er også måneder hvor det er mangel på støtte, så Phucs Fond må bruke sitt beskjedne budsjett for å opprettholde driften, slike at humanistiske aktiviteter uten avbrudd. På dagen, organisert i form av “Familie”, vil medlemmer av Phucs Fond-gruppe gå på markedet for å lage mat, organisere underholdning, folkespill, chatte og hjelpe eldre med deres daglige gjøremål. I tillegg vil vi, når forholdene tillater det, arrangere ekskursjoner slik at de eldre kan få et skifte av natur. Familiedag ble sponsor av Nhumy Vo.

Etter vietnamesisk tradisjon har barn et ansvar for sin foreldre når de blir gamle, meste parten av de eldre har ikke rett på pensjon, derfor må de stole på sine barn, familie og slektninger, men hva skjer med de som ikke har familie som kan ta være på dem? De har et vanskelig liv foran seg i et samfunn som blir hardere og hardere. Heldigvis har frivillige gamlehjem åpen dør for dem, slik at de få hjelp til det de trenger og ha et stede å være og bli tatt være på.

Vi håper med de tiltak som skal gjennomføres å bidra til et bedre liv for de eldre enn det de har fra før. Tusen takk til Nhumy Vo som støtter opp slik at Phuc’s Fond kan gjennomføre de humanitære aktiviteter for de som trenger vår hjelp i nød.

Med vennlig hilsen fra
Phuc’s Fond