BESØK, GAVERUTDELING OG OVERREKKELSE AV HUS- RENTVANNSYSTEM

I dag reiste vi til Huong Hoa høylandet i Quang Tri- provinsen, hvor det er mer enn 500 elever og fattige husholdninger som venter på vårt besøk.
Aktivitetsprogram i Huong Hoa i dag:
Kl. 09.00: Overrekkelse av huset til Ho Van Ven. Sponset av Chuong Jon Dang.
Kl. 09.30: åpningen av rentvannsystem i Moi landsby, sponset av Chuong Jon Dang.
Kl. 10.00: åpningen av rentvannsystem i A Rong landsby, sponset av ekteparet Ky-Tram.
Kl.11.00: Overrekkelse av huset til Ho A Coc, sponset av Vi Nguyen.
Kl. 11.30: Helseundersøkelse og utdeling av medisiner til fattige elever og husholdninger. Spandere lunsj til 170 elever. Gaverutdeling til 120 husholdninger. Utdeling av sykkel, stipend, bord, stol og leselampe til elever.
Kl. 13.30: Besøk og utdeling av gaver til de mest trengende husholdninger.
Kl.14.00: åpning av rentvannsystem i Ka Tup landsby, sponset av Anh Nguyen.
Med den tette timeplanen måtte vi dra tidlig på morgen og bevege oss konstant for å rekke alt. Da vi kom fram sto det allerede over 500 personer, både barn og voksne, som ventet på oss. Det er så trist å se hvordan sårbare mennesker lever under tøffe forhold i landsbyen. Det synes på folk, solbrent hud og tynne kropper. Mange barn lever med næringsfattig kost. Gaver til dem i dag er:

-120 gaver til fattige husholdninger med følgende innhold: 1 teppe, 1 vifte, 1 sekk ris,1 eske nudler, mat og klær med verdi 700.000 vnd. Pluss 5 andre husholdninger som har spesielle situasjoner og fikk gaver og 400.000.vnd kontant i tillegg.

– 170 gaver til elever med innhold, et bord, leselampe og klær. 10 av de mest trengende elever fikk en sykkel og 500.000vnd i tillegg med verdi 2.300.000vnd, resten av gavene har verdi på 300.000.vnd hver. Spesielt for i dag er at vi tok med oss kokker for å lage et godt kjøttmåltid til nærmere 200 elever. Kjøtt er noe som de ikke får servert på hverdager. Barna koser seg og nyter god mat, blir mette og fornøyde. Vi avsluttet dagen her med en koselig tale fra rektor. « i dag er det virkelig en god og minneverdig dag for elevene. Vi fikk gaver, oppmuntring, god mat og mye kjærlighet fra dere. Det varmer våre hjerter. Tusen takk Phuc’sfond for alt dere har gjort for oss.»
Total verdi av turen i dag er: 223.400.000vnd. Beløpet er inkludert i overrekkelse av penger til 3 rentvannsystem, 2 hus og innflyttingsgaver.

Tusen hjertelig takk til velgjørere som alltid støtter oss og takk til Chương Jôn Đặng, Ky Nguyen -Tram, Vi Nguyen og Anh Nguyen for deres bidrag.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc