VELLYKKET VELDEDIGHETSKONSERT FOR NIENDE GANG

I går 22.07.23 arrangerte vi veldedighetskonsert i Viet Nam til inntekt for vanskeligstilte. Programmet startet med en sang « slik lever jeg lykkelig hver dag» som er skrevet av Hoang Diep Dan til Phuc’sfond i anledning kvelden. På programmet deltok og bidro mange profilerte sangere og musikere, dansegrupper og programledere. Programmet varte i mer enn 3 timer og ble en utmerket kunstforestilling slik Phuc’sfond ønsket.

Deres kjærlighet og empati har gitt suksess i kveld. Vi er veldig takknemlige for alle som har bidratt i kveld og for deres trofasthet slik at veldedighetskonserten kunne opprettholdes for 9. år på rad.
Takk for tillatelse av lokalregjeringen.
Takk til sangere og musikere, spesielt Truong Dan Vi som skrev en sang til Phuc’sfond.
Takk til sangerne Dieu Hien Nguyen Vu, Ngọc Quy , Nguyễn Hoàng Tịnh Uyên, Nguyễn Trần Xuân Phương, dansegruppe Ca Dao, programleder, elever og sceneledelse med perfekt lys, lyd, praktisk og moderne.
Takk til velgjørere samt til alle dere som deltok på maleriauksjonen, og spesielt Ky Nguyen- Tram, Chương Jôn Đặng, Xuân Như Ý, Phan Hong Hoa og Kate Nguyen, Bach Weissman som har bidratt med både økonomi og åndelige aspekter for å gjøre showet til en suksess. Takk til Lê Thảo og Ngô Nhật for deres utmerkede kunstverk.

Til slutt takk til alle Phuc’sfonds medlemmer som alltid ofrer seg for uheldige.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.