BESØK OG UTDELING AV GAVER TIL FATTIGE ELEVER

Etter mange runder med gaveutdelinger til uheldige mennesker i flere forskjellige steder, i dag lørdag 29. januar spredte Phuc’sFonds medlemmer over hele Thua Thien Hue for å dele ut ” Xuan Nghia Tinh ” gaver til fattige elever slik at de kan få oppleve en liten del av nyttårsfeiringen.

De er elever som går i PTTH og THCS skole og får støtte av Phuc’sfond månedlig. Det har vi gjordt i over 9 år. Vi skal fortsette å støtte de hele veien til de fullfører videregående skole. De er elever fra «Thap Sang Uoc Mo»-programmet og er fra alle trinn.
Deres livssituasjoner er ulike men det de har til felles er at de trenger vår hjelp. Vi undersøker og vurderer sakene ganske nøye før vi tar en avgjørelse:
– Foreldreløse barn som bor hos besteforeldrene.
– Barn fra fattige familier som har dødssyk mor eller far.
– Barn med funksjonsnedsettelse, havnet i trafikkulykker og deres familier er utslitte…
Disse barna kan bli forlatt av familien ettersom de ikke har råd til å forsørge dem. For slike hendelser er det ikke lett å snu ryggen til.
Dagens gaver til dem i dag er:
10kg ris, 3 kg klebrig ris, 1kg sukker , 1/2kg syltet ingefær, 1/2kg syltet kokos, 1/2kg melonfrø,1 boks kaker, 1 pakke te, 1 pose krydder, 1 eske nudler, 1 banh chung , 1 banh tet og en konvolutt med 500.000vnd i kontanter.
Verdien på gavene er: 1 100 000vnd pr gave. Totalkostnaden i dag er 28 600 000vnd.

Selv om det har vært vanskelig for oss å ta vare på over 80 tilfeller vil vi fortsette å støtte og fokusere på dem fremover. Takk for all støtten fra deres varme hjerter.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phục