NYTTÅRSAFTEN 2022 AV PHUC’SFOND

I 2013 startet vi “Xuan Nghia Tinh “-programmet med hensikten å bringe glede til folk. Hvert år siden da har Phuc’sFonds medlemmer forberedt seg til å ta den siste betydningsfulle turen til uheldige folk like før nyttår kommer. Dette blir deres niende år med programmet.

Rundt Kl.21.00 i Hue var det et fåtall mennesker i byen, vanligvis skynder alle seg hjem til familien for å forberede nyttårsfesten. Men for de fattige er det helt motsatt, de vil være igjen senest mulig for å ikke miste en eneste krone som skal forsørge hele familien. De er folk som lever av handel på gata. Så nyttårsfeiringen er alltid en utfordring for dem.

Akkurat nå er vi tilstede for å hjelpe dem å avslutte dagen tidlig slik at de kan komme seg hjem tidligere. Som sagt har vi vært rundt her tidligere for å høre om hva enkelte personer ønsker seg til nyttår, og det vi har notert ned. I dag kommer vi for å gjøre deres drømmer om til virkelighet.

Parallelt med gaveutdeling før nyttårsaften besøkte vi syke barn i Hue Central campus og Hue Medical University Hospital , her ga vi lykkepenger til barna. Alle barna her har alvorlige sykdommer som krever en lang periode med behandlingen. Vi håper at den lille gaven fra oss kan gi dem noe glede og energi til å overvinne sykdommen.

Vi avslutter vår jobb her nå med mange gode formål som har vært dette året og vi hadde ikke klart det uten deres støtte. Tusen hjertelig takk til alle bidragsytere.

HAPPY LUNAR NEW YEAR!
Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc