BESØK OG UTDELING AV GAVER TIL PHUC’SFONDS FATTIGE FAMILIER FEBRUAR.2022

I dag 2/3-2022 fullførte vi vår månedlige gaveutdeling til Phuc’sFonds fattige familier for februar. Det var en travel uke men vi fikk det til. Som alltid bringer vi verdifulle gaver til uheldige folk som trenger det sårt. Vi delte ut til 45 husholdninger som bor spredt i to byer, Quang Tri og Thua Thien Hue.

De er folk som lever et vanskelig liv og har gjennomgått mange tragiske hendelser i dette livet. Vi støtter de gjennom «KET NGHIA YEU THUONG-CHEN COM AN TINH»-programmet som ble startet i juni 2013. Hensikten med programmet er å hjelpe de som er i de vanskelige livssituasjonene.
De er:
– Eldre som har ingen støtteapparat eller slektninger som kan ta vare på dem.
– Syke alenemødre med små barn.
– Eldre mødre som ikke er i stand til å jobbe.
– Familier som har alvorlig syke barn.
– Foreldreløse barn som bor i sitt eget hjem.
Og andre spesielle situasjoner eller hendelser.

Vi pleier å komme på besøk og bekrefter deretter situasjonen før vi avgjør om de trenger vår hjelp. De må gjennom en grundig undersøkelse og vurdering for å få denne månedlig støtten. For denne støtten vil de få helt til de klarer seg selv.

Hver måned vil hver husstand i vanskelige omstendigheter få støtte, de får en gave med en verdi som varierer mellom 600 til 800 000vnd. Familier som har mindre enn to familiemedlemmer vil motta 600 000vnd, familier med tre eller flere vil motta 800 000vnd.

På vegne av Phuc’sFond vil vi si takk til alle sponsorer og bidragsytere som alltid er med oss og sprer kjærlighet til i uheldige folk i hjemlandet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.