BESØK OG UTDELING AV GAVER TIL PHUC’SFONDS FATTIGE FAMILIER MARS-2024

I mer enn 12 år nå har Phuc’sfonds medlemmer hver måned reist rundt for å dele ut månedlige gaver til fattige husstander. De stiller opp hver måned uten tvil for de vet at dette blir veldig høyt verdsatt av uheldige folk.

I dag etter ti dager med hardt arbeid klarte de å fullføre oppdraget i tide. Alle var fornøyde og lykkelige.
Det er rundt 50 fattige husstander som bor spredt over de to provinsene Quang Tri og Thua Thien Hue. De fikk støtte gjennom Ket Nghia Yeu Thuong- Chen Com An Tinh programmet siden 2012 med følgende situasjoner:
– Eldre som ikke har noe støtteapparat eller slektninger som kan ta vare på dem.
– Syke alenemødre med små barn.
– Eldre mødre som ikke er i stand til å jobbe.
– Familier som har alvorlig syke barn.
– Foreldreløse barn som bor i sitt eget hjem.

Og andre som har spesielt vanskelige situasjoner, de mottar månedlig støtte inntil de de ikke lenger trenger vår hjelp. Noen fikk en kiste som sin siste gave.
Familier med 1 eller 2 personer vil motta 600 000vnd/mnd, de som har 3 eller flere personer vil motta 800 000 vnd/mnd. I tillegg vil familie med syke barn motta over 1 200 000vnd/mnd.
Hver gang på besøk bruker vi ekstra tid til samtale, lytting, oppmuntring og husrydding for de syke som ikke har evnen til daglige gjøremål.

Verdensøkonomien er for tiden inne i en periode med inflasjon og endring, dette påvirker også mye for oss i fondet, for å ha nok midler til å ta vare på fattige husstander er ikke så enkelt, derfor trenger vi virkelig støtte fra dere, slik at vi kan fortsette vårt ønske ‘ Help To Help’. Hjertelig takk til alle velgjørere for deres bidrag til å hjelpe uheldige folk i hjemlandet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.