BESØK OG UTDELING AV STIPEND TIL FATTIGE ELEVER FOR MAI-2024

Etter mer enn 2 uker med hardt arbeid klarte vi til slutt å gjennomføre jobben. 85 fattige elever har nå fått sine månedlig stipender.
Hensikten med Thap Sang Uoc Mo programmet er å støtte skolegang til fattige elever fra barneskole ut videregående som oppfyller noen av følgende krav:
1. Foreldre har gått bort og de bor med besteforeldre.
2. En forelder er død og den andre er syk.
3. En forelder er syk og den andre arbeidsløs.
4. De som står på listen over fattige husholdninger og andre som har spesielle situasjoner.

Stipend verdien er 8.000.000 vnd/år. Hver måned får de besøk og utdelt stipend, samt veiledning, oppmuntring for å gi dem energi til å overvinne vanskelighetene. Programmet støtter helt til de fullfører videregående skole. I tillegg organiserer vi sommerpiknik til dem og bidrar med skolemateriell for å forberede seg til det nye skoleåret.

Vi er veldig fornøyde og stolte over de fattige elevers utvikling, dette vil gi dem til en lysere fremtid. I tillegg til Thap Sang Uoc mo stipendet har vi andre månedlige aktiviteter som gaver til fattige husholdninger, matpakke til pasienter og familiedag senter, med faste utgifter 100-120. 000.000 vnd i måned. Derfor trenger vi din støtte slik at vi kan lindre en del av smerten for uheldige folk.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.