BESØK OG UTDELING AV XUAN NGHIA TINH GAVER TIL PHUC’SFONDS FATTIGE ELEVER

Etter mange turer med besøk og overrekkelse av nyttårsgaver fra velgjørere til vanskeligstilte, fortsatte vi videre til våre fattige elever. Det er 80 elever som støttes av Phuc’sfond gjennom Thap Sang Uoc Mo programmet i Quang Tri og Thua Thien Hue. Dette programmet har eksistert i 8 år og vi kommer til å støtte dem helt til de er ferdig med videregående skole. Noen av dem har kommet seg inn på universitetet og trenger fortsatt vår hjelp og har følgende vanskelige omstendigheter:
– Foreldre har gått bort og de bor med besteforeldre.
– fattige barn som har syke foreldre.
– Barn med funksjonsnedsettelse på grunn av trafikkulykke.

Disse elevene har et spesielt vanskelig liv, og det er risiko for at de kommer til å droppe ut av skolen siden familien strever økonomisk. Våre ønsker er å gi barna skolegang og utsikter til et bedre liv.
Gavene til dem i dag har følgende innhold:
1 sekk ris, boks med kjeks, fiskesaus, matolje, boks med te, buljong, godteri, syltet ingefær, 1/2kg melonfrø, 1kg bønner, sukker, klebrig ris, soyasaus, 2 banh chung, teppe, og konvolutt med 600.000 vnd i kontanter med total verdi 1.2.000.000vnd .hver.

Til nå har vi 130 husstander med fattige familier og fattige elever som støttes av oss siden programmet startet for elleve år siden, mange har gått bort men så har det kommet nye til. Mange klarte seg så bra at de studerer videre på universitet. Dette er en veldig nyttig jobb som vi ønsker å fortsette med.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.