OPPSTART MED BYGGING AV FØRSTE HUS- 2024.

I dag 22.02.25 startet vi med husbygging til Ho Thi Dang. Ho Thi Dang, født 1997, bor i Can Tom landsby, Hong Ha kommune, A Luoi distriktet. Hun er fra Ta Oi etnisk gruppe, og er en av de fattigste husholdningene i området som ofte må få hjelp fra lokalregjeringen. Etter at hun fødte sitt andre barn, døde dessverre hennes mann. En ung alenemor med 2 små barn og uten faste inntekter faller helt utenfor.

Å få hverdagen til å gå rundt er ikke lett for dem, så de har ikke råd til noe bedre hus enn der de bor nå. Det er bare et lite sted med kun et tak over, uten vegger rundt, så når det regner er det ikke så lett for dem å holde seg tørre. De har ingen eiendeler av verdi bortsett fra ei gammel seng som de deler.


Huset er sponset av ektefeller: Thuyen- Man, Suong-Toan, Long-, Phu-Co med totalt utgifter fra 65.000.00vnd- 80.000.000vnd. Tilstede i dag var Thuyen- Man ( en av de fire ektefellene som har sponset huset). Hvis alt går etter planen, vil huset bli ferdigbygd om 2 måneder. De vil få ekstra 250 USD av til å oppstart med et nytt liv. På vegne av Phuc’sfond sier vi hjertelig takk til alle ektefellene og de andre sponsorene for deres støtte.

Med vennlig hilsen
Nguyêen Quang Phuc