EN NY FATTIG ELEV FÅR MÅNEDLIG STIPEND AV PHUC’S FOND.

Selv om Phuc’sfonds driftsbudsjett er stramt nå, klarte vi ikke å ignorere når en ropte om hjelp.
Dette gjelder om: Nguyen Do Bao Khang født 2017 som går i sjette klasse på An Hoa skole- Thua Thien Hue provinsen.

Familien er fattig, hans mor fikk hjerneslag og døde i 2023 da han fylt 6 år. Khang bor nå med hans far, storesøster født 2015, lillebror født 2019 og besteforeldre i et trangt hus. Hans far jobber som murer og er hovedinntektskilde for hele familien, men jobben er ikke så stabil slik at de har det veldig vanskelig. Besteforeldrene er gamle og kan ikke jobbe lenger, men for å hjelpe familien med litt ekstra inntekter er de ute hver dag for å samle inn flasker og panter. Det er ikke lett å få hverdagen til å gå rundt for dem så skolegang for barna er enda vanskeligere.

I 2023 da hans mor døde, etter hørt om familiens hjerteskjærende situasjon var Phuc’sfonds redningsavdelingen på besøk og undersøkte for å vurdere å gi langsiktig støtte. Men den gangen fikk de midlertidig støtte av mange enkeltpersoner og organisasjoner, så alt var bra med dem. Men nå som de ikke får støtte av noen lenger, familien faller helt utenfor. I tillegg har de et gammelt lån fra banken da de bygget et loft for familien for å unngå flom.

Gjennom Thap Sang Uoc Mo programmet vil han få støtte av oss, slik at han kan forsette på skolen og herr Kleven er Khangs fadder nå. Tusen hjertelig takk til herr Kleven og alle de andre velgjørere dom alltid hjelper oss å realisere Help To Help.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.