ENDA EN FATTIG FAMILIE TIL FÅR MÅNELIG STØTTE AV PHUC’SFOND

For 2 dager siden tok vi inn en fattig elev til støtte gjennom Thap Sang Uoc Mo programmet. I dag fikk vi inn en fattig familie som mest trengte hjelp.

Selv om Phuc’sfond har et veldig stramt budsjett nå klarte vi ikke å overse en tragisk hendelse. Dette gjelder: Mai Thi Trang født. 1969 fra Hue byen. Hun bor nå med moren som er 94 år og har mistet synet og storesøster på 60 år. Begge søstrene har aldri inngått et ekteskap. De lever nå av å selge lotteri.

Trang har et barn utenfor ekteskap som var født. i 2000. Hun er ei pen jente men lider av mentalt sykdom og ble utsatt for seksuell overgrep. Hun ble gravid da hun var 16 år og fikk en gutt som er 5 år nå. På grunn av dårlig helse kunne hun ikke ta vare på og oppdra barnet selv derfor måtte Trang ta over rollen.
Trang og hennes søster makter ikke å gjøre noe annet enn å selge lotteri for å forsørge gammel mor, mentalt syk barn og små barnebarn. De klarer knapt å få hverdagen til å gå rundt.

Det er veldig trist og sårt. Vi kan ikke snu ryggen til en slik tragisk hendelse og har bestemt oss for å støtte 700.000vnd hver måned fra mars 2023. Vi er veldig takknemlige for at dere alltid strekker ut en hånd til de sårbare i hjemlandet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.