EIEREN TIL ANDRE HUS-2023

Tidligere informerte vi om bygging av hus og rentvannsystem i 24/2/2023: https://www.facebook.com/phucs.fond.9/posts/pfbid0eANcLJswsW6oXTNUx7U28YKL1Lc2sMc9FYfp42KngT9XNaUv9sMCVcZzCbZVNpZal
Etter kunngjøringen var vi stadig i aktivitet med besøk og vurdering av både rentvannsystem og husbygging til de mest trengende. En av de familiene som ble utvalgt av oss er:
Familie Ho A Ven bor i Moi landsby- Quang Tri som ligger langs en liten sti til Laos. Han er en bra mann som tar hensyn til og ansvar for familien. Han har jobbet hardt for å forsørge ungene og ikke minst gi dem skolegang. Livet var ikke rikt, men huset var alltid fylt av latter og lykke.

Men lykken varte ikke lenge da han ble rammet av sykdom for 2 år siden. Sykdommen har tatt hans arbeidsevne og han kan ikke jobbe lenger. Livet er mye tøffere enn før for hele familien, alt avhenger av en liten gård dyrket av konen. Eldste sønnen på 17 år har sett hvor sliten moren var og klarte ikke fokusere på skolen lenger. Han droppet ut av skolen og jobber i steden, i håp om at familien kan komme seg over vanskelighetene.

Men livet blir ikke som man drømmer om, utgiftene til farens behandling er store, det han tjener dekker ikke alt. Familien møter alltid veggen og det er usikkert om lillebror (13år) vil bli ferdig med skolegang. Huset de bor i nå er falleferdig, og så skadet er at det ikke lar seg reparere. Dette er en tragisk hendelse som berører oss. De fortjener et nytt hus, som blir sponset fra Chương Jôn Đặng og Saigon Service . De sponset hele utgiften for husbygging. Vi er veldig takknemlige for dere medmennesker.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc