FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM JUNI-2023

I dag 04.06.23 med sponsing av Phuong Dang var Phuc’sfonds medlemmer til stede for å organisere familiedag for eldre folk her i Dieu Vien gamlehjem.

Gamlehjemmet har rundt 30 eldre pasienter med alder fra 60-80 år. Disse eldre har ingen til å ta seg av dem, ingen støtte, ingen slektninger, ikke hatt et kjærlig hjem i hele deres ensomme liv. De kommer fra ulike livssituasjoner og har har hver deres skjebne, men en ting de har til felles er ensomhet, mangel på hengivenhet og noen som de kan omgås med.

Dieu Vien gamlehjem er det stedet de kan være og få hjelp og omsorg. Hensikten med familiedag er å skape et trivelig miljø i gamlehjemmet, gi mer meningsfulle dager med sosial kontakt og aktiviteter som de savner.
I løpet av de siste 10 årene har Phuc’sfond jobbet tett med gamlehjemmet og de eldre har blitt godt kjent med oss. De er veldig glade og fornøyde hver gang vi kommer.

På vegne av Phuc’sfond rettes en stor takk til Dang Phuong og alle bidragsyterne for deres bidrag lindrer en del av smerten ved uheldige skjebner.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc