HVER DAG VELGER JEG EN GLEDE- TAKK FOR KJÆRLIGHETEN

Etter mer enn 2 uker med solskinn og temperatur på 20*c, snudde været i dag med mye vind og det blåser kaldt. Til tross for dårlig vær føler jeg meg varm og som om det er blomster inne i meg etter å ha lest en melding fra Luân.

Luân er rpresentant for den veldedige Fotball cup i Drammen. Gjennom Kristin Nguyen fikk de vite om oss og etter hennes presentasjon om Phuc’s Fond fant de at vi har mange nyttige, praktiske og meningsfulle programmer med tydelig organisasjon, derfor vil de støtte oss med en del av inntekten i år fra fotball cupen. Dette er virkelig en glad melding og en ubeskrivelig følelse, vi er veldig takknemlig for deres omtanke.

Med et bidrag fra fotball klubben på 43180kr = 4.000 USD vil vi bygge et rentvannsystem for høyfjellsfolk i Viet Nam til neste år, og resten av beløpet vil bidra til årlig stipendprogram av Phuc’s Fond for fattige studenter. Tusen hjertelig takk til alle dere i fotball klubben særlig Luân, og takk for deres medmenneskelighet. Dere har gitt meg stor glede og sterk motivasjon til å forsette med jobben min.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc