FAMILIEDAG PÅ LONG THO SENTER FOR FUNKSJONSHEMMEDE-JUNI 2023

I dag 08.06.23 med sponsing av Vinh Le var vi til stede for å organisere familiedag for barna med nedsatt funksjonsevne her på Long Tho senter. Dette er ikke første gang Vinh Le støtter dette, gjennom årene har hun støttet mye i Phuc’sfonds programmer. Spesielt sist gang hun var sammen med oss på utdeling av nyttårsgave til over 100 husstander i vanskelige omstendigheter og bidro med hele kostnaden. Gjennom aktiviteter som dette ser hun ting mer realistisk slik at hun får mer motivasjon til å gi bidrag.

Dette er en fast månedlig aktivitet for barn med nedsatt funksjonevne, som har behov for omsorg. Gjennom familiedagen vil vi skape en god dag for barna og vise at vi bryr oss om dem og dette vi har gjort siden 2016. Vi kommer til dem med åpne armer full av kjærlighet, slik at barna gleder seg hver gang til å møte oss.

I tillegg til den vanlige menyen fikk de i dag ekstra mat og mer daglige nødvendige ting, vi håper at det vil gjøre det lettere for barna i hverdagen.

På vegne av Phuc’sfond vil vi sier takk til Vinh Le og hennes familie og andre velgjørere, takk for at dere har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.