MATUTDELING TIL PASIENTER DESEMBER 2023

I dag søndag 17.12.23 med sponsing av Tien Nguyen og kombinert med fast sponsing av 2 søstre Dương Hiền og Tuy Oanh Duong Thi kunne Phuc’sfonds medlemmer forberede og lage et måltid til 300 pasienter som behandles ved Hue sentralsykehus.

Dette er en av de månedlige aktivitetene som har eksistert i over 11 år nå, og det er et veldig nyttig program for pasienter. Til vanlig drar Phuc’sfonds medlemmer tidlig om morgen til markedet for å handle inn ferske, rene grønnsaker, og deretter lager de rettene i løpet av dagen. Med våre flinke kokker som Dang Cong Trieu, Hoang Phong, Thai Thanh Nguyen Thi, Diep Pham, Choxep Hue, QuynhVP og spesielt Thanh Thuy Le, hennes magiske hender lager utrolig mye gode og næringsrike retter som , blir likt av alle. For å øke næringsstoffene i dag fikk de fruktjuice og melk i tillegg.

Uten deres bidrag hadde ikke det vært mulig å gjennomføre dette. På vegne av Phuc’sFond takker vi Tien Nguyen, Duong Hien og Tuy Oanh Duong Thi og de andre velgjørerne som alltid støtter oss for å realisere Help To Help.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.