MATUTDELING TIL PASIENTER JUNI-2023

Søndag 25.06.23 med bidrag fra de to søstrene Xuan Nhu Y og Tuyet Dang, og sammen med faste månedlige bidrag fra de to søstrene Duong Hien og Tuy Oanh, utførte vi matutdeling på sentralsykehuset i Hue.

Dette er en av de månedlig aktivitetene som Phuc’sfond har gjennomført i de siste 10 årene. Gjennom dette vil vi vise vår medmenneskelighet og empati med syke pasienter slik at de skal føle seg bedre.

For å gjennomføre dette programmet, måtte Phuc’sfonds medlemmer stå opp tidlig på morgenen for å handle inn ferske varer fra markedet, og i løpet av dagen ble maten klar til utdeling. Maten ble laget av våre kokker som Dang Cong Trieu, Hoang Phong, Thai Thanh, Diep Pham, Cho Xep Hue, Phuong VP og kokkens sjef Thanh Thuy Le. De er veldig flinke og kreative slik at maten alltid smaker ekstra godt og har høy kvalitet.

Uten støtten fra våre velgjørere kunne vi ikke fullføre arbeidet. På vegne av Phuc’sfond sier vi hjertelig takk til Xuan Nhu Y, Tuyet Dang samt ektepar Duong Hien og Tuy Oanh Duong Thi for deres bidrag. Dette vil alltid hjelpe å realisere vårt motto Help To Help

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.